ONS 2014 konferenceprogrammet byder på olieindustriens storspillere

ONS 2014 konferenceprogrammet byder på olieindustriens storspillereElon Musk, The Iron Lady of the Middle East, koncernchef for IEA, og administrerende direktør for verdens største oliefirma, vil deltage sammen med olieindustriens storspillere på den kommende ONS 2014 konference.

ONS er et af verdens vigtigste mødesteder i olie- og energibranchen.

Mange af olieindustriens storspillere er på programmet: Maria van der Hoeven, administrerende direktør for Det Internationale Energiagentur, IEA, holder et oplæg på konferencen. Det samme gør Khalid A. Al-Falih, præsident og administrerende direktør for verdens største olievirksomhed, Saudi Aramco.

– “Al-Falihs deltagelse i ONS er en stor ære for os. Det siger noget om vigtigheden af ONS på verdensplan,” siger administrerende direktør for ONS, Leif Johan Sevland, i en nylig pressemeddelelse.

Muligheder i Mellemøsten og Elon Musk

Kemiingeniør Sara Akbar, også kendt som The Iron Lady of the Middle East, som er administrerende direktør for Kuwait Energy, deltager også i begivenheden. Ifølge ONS er Kuwait Energy blandt de hurtigst voksende selvstændige olie- og gasvirksomheder i Mellemøsten. Akbar skal diskutere mulighederne, der ligger i denne region.

ONS tiltrækker også de kongelige til begivenheden i år. Norges dronning, Sonja, bliver der, samt statsminister Erna Solberg og olie- og energiminister Tord Lien. Bente Nyland, generaldirektør, og Helge Lund, administrerende direktør for Statoil, er også med på programmet.

En af verdens mest spændende erhvervsledere, Tesla grundlæggeren Elon Musk, holder også en tale under arrangementet

Andre navne værd at nævne omfatter Philip Lambert, administrerende direktør for Lambert Energy Advisory; Henrik O. Madsen, adm. direktør for DNV GL; Arne Sigve Nylund, Statoils direktør for udvikling og produktion i Norge; Gunhild Stordalen fra Stordalen Foundation; og Tim Bertels, leder af CCS hos Shell.

Kvinden, der er kendt som en af USAs mest magtfulde kvinder inden for oliebranchen, den norske Hege Kvarneland fra National Oilwell Varco, er også på det officielle ONS program, samt mange andre personligheder, fra analytikere til en række olieselskaber og leverandører.

ONS finder sted i Stavanger i Norge, mellem den 25. og 28. august. ONS forventer at se 1250 udstillere på et område på 33.000 kvadratkilometer, samt 60.000 gæster.

Flere navne med bekræftet deltagelse på ONS:

 • Aslak Sira Myhre, som ordstyrer
 • Guido Bartels fra IBM Nordic
 • Frank Sivertsen fra E.ON
 • Siri Espedal Kindem fra Statoil
 • Torbjørn Kjus fra DNB
 • Micheal O’Dwyer fra Morgan Stanley
 • Bob Keiller fra Wood Group
 • Florence Eid fra Arabia Monitor
 • Bijan Mossava-Rahmani fra DNO & Rak Petroleum
 • Torjer Halle fra Schlumberger
 • Jon Erik Reinhardsen fra PGS
 • Grethe Moen fra Petoro
 • Svenn Ivar Fure fra Aker Solutions
 • Brage Johannesen fra Baker Hughes

For at holde dig opdateret på nyheder fra olie- og energiindustrien, besøg www.tujobs.com