Bli en bedre digital markedsfører!

foredragsholdereDigitale flater er i ferd med å bli den ledende kanalen i de store internasjonale annonsekampanjene. Digitalt er ikke lenger en del av mediemiksen, men medier er i ferd med å bli en del av den digitale miksen. Er det kanskje på tide å pakke ned den gamle tradisjonelle markedsføringsmodellen?

På konferansen «Digitalization of Marketing» gir vi deg unikt innblikk i hvordan de store internasjonale tungvekterne -fra Europa og USA – setter nye ideer ut i spill og oppnår suksess ved å bruke nye verktøy og tøye grensene innenfor den digitale markedsføringen.For aldri har mulighetene innenfor digital markedsføring vært flere, større eller mer aggressive enn nå. Det er derfor enhver markedsførers oppgave å vite hvor deres kunder befinner seg til enhver tid, enten det dreier seg om display, søk, sosiale medier eller egne kanaler. På konferansen «Digitalization of Marketing» vil du lære hva det er å tjene på digitaliseringen og hvordan bli en bedre digital markedsfører.

For første gang samarbeider Kampanje med Teknisk Ukeblad om å tilby en møteplass der markedsføringen møter teknologien. Vi har hentet inn foredragsholdere fra noen av verdens ledende merkevarer, medieselskaper og teknologiselskaper. Kom og hør internasjonale foredragsholdere fra Twitter, Gilroy, Lenovo, Linkdex, Domino`s, State of Digital, SMFB Engine og Unruly på «Digitalization of Marketing» 27. oktober på Felix konferanse senter i Oslo!

Les mer her: http://event.tu.no/digitalization-of-marketing/