66°NORTH åbner sin første internationale butik i København

66°NORTH åbner sin første internationale butik i KøbenhavnDet islandske tøjmærke 66°NORTH har for nylig åbnet sin første selvstændige butik uden for Island, som ligger i København. Butiksåbningen markerer et nyt kapitel i mærkets historie.

Butikken, der ligger i Sværtegade 12, blev designet af de ansete Berlin-baserede arkitekter, Gonzalez-Haase, og den fører herretøj, dametøj og børnetøj i et område på 130 kvadratmeter.

Tøjmærkets nye butik er smagfuldt dekoreret med et creme-farvet, hvidt og gråt interiør, som giver et minimalistisk og elegant udtryk. Butikkens design er inspireret af det islandske landskab ved brug af naturlige materialer og forskellige niveauer, som skal forestille gletsjere og klipper.

66°NORTH konstaterer, at åbningen af en butik i København er spændende for mærkets udvikling. Ved at kombinere outdoor tøj af højeste kvalitet med moderne streetwear, er 66°NORTH hurtigt ved at etablere sig som et nyt alternativ på modetøjsmarkedet.

Varemærket er stolt over at arbejde sammen med førende tekstilproducenter for at kunne tilbyde de mest innovative og alsidige materialer der findes. Alle produkter er omhyggeligt testet, og under nøje opsyn, før de sættes i produktion.

For at se 66°NORTHs hovedprodukter for vinteren 2014/2015, besøg: https://www.66north.com/Key-Items/